Egyveleg

2010.07.17. 14:41

Sziasztok!

Csak életjel, hogy rendben vagyok. Sokat melózom, amikor nem, akkor vagy alszom vagy eszem. Mióta haza jöttem a fesztiválról bulizni is csak éppen jutott kis idő, bár az inkább csak ivászat volt a beach-en! Igen, a tengerpart mostanában elég pöpec. Szőke topless lánykák, szaladgáló kutyák, istant, egyszer használatos barbecue (kis alufóliás, szénnel megtömött boltban kapható cucc) és a terjengő grillszag. Na meg a város közepén van egy hosszú partrész amit kineveztek strandnak, és az emberek ott hesszelnek ha dög meleg van és nincs jobb dolguk. A minap én is arrafelé vetemedtem megnézni a forgalmat (riksával) és hát muszáj volt beleugrani, annyira rohadás meleg volt.
A meló egyébként változó, rengeteg a lengyel idénymunkás, akik odabasznak a bicikli-taxi piacnak...
Szokásom sört venni a kínaiaktól (akik sörös dobozokat, meg üvegeket gyűjtenek), mert 5 koronáért árulják; tudom hogy valahol az utcán találták és nem a leghidegebb, de általában jól esik egy két kör után. Történt ez csütörtökön is, ahogy az meg van írva, aztán valami random utasnak odaadtam az utolsómat, mert szomjas volt szegény pára, és hát a vendégekért mindent. Persze lejattoltak rendesen, aztán visszamentem oda ahol felvettem őket (az utcám végén :)), és egy milf odaadott egy majdnem egész üveg sört, hogy fejezzem be mert Ő megy sminkelni. Aztán az üres üveget oda adtam egy éppen gyűjtögető kínainak, mire Ő annyira hálás volt, hogy kezembe nyomott egy a hidegtől gyöngyödző , bontatlan komlókonzervet! Nyamm. Hát így lett egy ajándék sörből majdnem kettő!

Egyébként az elképesztő milyen buxák riszálják magukat az utcán... félek hogy már hozzászoktam. Azért a homronjaim még sokszor produkálnak a már ismert lónyerítést, néha nem is sikerül magamban tartani... 
Így hogy a legtöbb cimbora elment, sajnos elég egyhangú az élet, de azért maradtak, meg mindig lesznek újak is.
Félelmetes, hogy mennyire az utolsó pillanatokban merült el a kapcsolatunk egy-egy személlyel. Itt volt egy fél év, és mi pont az utazása előtti napokban jövünk rá, hogy héjj, mi egész jól kijövünk, sőőt! Ez pontosan két személyt foglal magában. Egy görög istennőt  (Kristina) és egy amerikai szépséget (Sarah)!

 Na melyik melyik? 

 

 

 

 

 

 

Sarah-val az uccsó két estéjét végigbeszélgettünk (hajnal 5 ig). Nagyon nagy élmény volt, elég könnyen megnyíltunk egymásnak (minden perverz jelentés nélkül), és átbeszéltük a nagy K betűs élet dolgait. Remélem még mindkettőt látom valaha! Kristinára nagyobb ugyan az esély, de hát ki tudja merre, merre visz a végzet... :)
 

 

 

 

 

Sarah részt vett Roskildén a Naked-Race-en is, de erről majd később, avagy hamarosan!

KOMMENTELJETEK!!!!

 

 

Szerző: cdav

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr212157346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsb 2010.07.18. 07:43:29

Komment!

Akkor ezért nem nagyon vannak ámerikában jónők, biztos mind átszökött Európába .-)

Végre má' adsz valami hírt magadról Dácika!

Pusszanat

viti2 2010.07.22. 02:18:28

Tippre a lentebbi az amcsi, de lehet tévedek. Görögországot meg lassan megveszik a németek, szóval majd örökbe fogadod a csajt.
süti beállítások módosítása