Crazy Copenhagen

2010.05.23. 07:54

Hali! Csak így ömlesztve kissé kifejtve a mostani történéseket! Tudom, rendesen el vagyok maradva, de higyjétek el, nem azért mert nem lenne miről írni, mert elfeledkeztem Rólatok .. nem azért mert eltűntem, hanem azért mert még ide sem merem leírni... viccelek, tényleg pörög a mókuskerér, ami leginkább egy malom örlőkerekeihez hasnolít, de azért pörög!

Egyrészt ugye van az a része az életemnek, amiért gyakorlatilag ide kerültem, vagyis az egyetem, tehát némi bejárás és tanulás, ami leginkább a gyakra készülésben és háziírásban kell(ene) hogy kimerüljön, de hát vannak sokkal érdekesebb dolgok is, mint a csütörtöktől vasárnapig éjszaka melózás. Aztán valamikor társasági életet is élni kell, meg ugye hamarosan ki is költözöm, mert a landlord-om, akit magamban már csak "vén szar"-nak hívok, elég elviselhetetlenné vált, és tudom, hogy ami a nyáron fog jönni, abban nem lesz köszönet; semmi kedvem meg állapotom nem lesz alkamazkodni, vitatkozni, egyáltalán elviselni egy ilyen 60 éve készült trottyos beszűkült szarhalmot! Úgyhogy move! Az még kérdéses hogy mikor hol hogy hova, mert ugye azt elég nehéz összehozni, hogy ugyanazon a napon távozz a depozittal, úgy hogy teljesen lelaktad a lakbért, egy másikba, ahol meg tárt ajtókkal várnak. Szóval elég nagy valószínűséggel valamennyi bukó. 

Viszoint a hétvégi melók meg annyira feldobnak, szerdán már alig várom a csüt esti riksázást! Na jó, vannak szar pillanatok, meg hátulütöők, de miben nem?! A báros meló elég kötött, nincs megállás, muszáj csinálni, de ezért cserébe tisztán és fixen fizet. Sok ajánlatot lehet a lányoktól beszedni, de mivel reggel 7-ig 8-ig tarta a műszka ezért élni vele nem nagyon tudtam, még.  Ezzel szemben a riksázás teljesen kötetlen, teljesen szabad, nincs semmi muszáj, viszont még bukhatsz is rajta, ha nagyon nem tolod. Itt viszont lehet ezt azt begyűjteni... épp a minap történtek a következő esetek, sajnos így vagy úgy egyikből sem lett olyan igazi hatalmas sztori, de egy említést mindenképpen megér.
Szóval nagyban búsulok a tér közepén, hogy már negyed órája semmi, erre látom hogy két anyuka meg a lányaik valamit susmotolnak, felém néznek és mosolyognak. Na hátha akarnak egy röpke menetet :). Aztán odajön az egyik kicsilány, részegnek látszik, ezért fel sem veszem, hogy még érés előtti melleit végigdörgöli a kormányt fogó karomon. Aztán valamit hablatyolni próbál, minek a végére kibukik, hogy Ő tulajdonképpen nem akarja igénybevenni a fuvarozási szolgáltatásaimat, viszont annál inkább 'hot' vagyok neki. Hátjó mondom, de inkább üljetek be, aztán menjünk valahová. De Ő inkább megcsókolna. Na jó legyen egy jó estéd. Persze ezt a két anyuka meg a másik kislány, és még x az utcán söröző látja. Mire megkérdezi, hogy friss-e a szájüreg állapotom!!! ??? Aztán meggondolom magam; nem leszek a 3 kerekű herceg aki anyuka részeg de hamvas magzatját megrontja. Majd odajön az érintett idősebb hölgy, egy nem elhanyagolandó kőkeményen, karbantartott, egyedileg domborítt , feszes kasznival, és megkérdezi, hogy akkor megcsókolom-e a lányát. Hát mondom ingyé dehogy. Akkor kérdezi, mennyi, mondom 40. Kis hatásszüet amíg áttranszformálják az angolul elhangzott értéket. MILFike kotorszáni kezd válltáskájában, mókuskája kikeredett szemekkel próbálja meggyőzni, hogy ennyit nem ér egy csók ezzel a riksahuszárral. Aztán előkerül egy 100as, meg a kérdés, hogy tudok-e visszaadni? Ja, persze, majd a csók után feltörlöm a pisikéjét...  aztán a 60 korona vizualizálása közben átvillan az éppen teljesen máshol járó agyamon, hogy az előbb kajáltam el az aprómat... :S. Igen, kerek egy húszas maradt a tárcámban. Hát ígyjárás. Aztán amikor legközelebb találkoztam Velük (jó sok apró volt nálam), akkor már semmi érdeklődést nem mutattak.

Másik ilyen érdekesség, az egy anya meg valami fiának kinéző távolabbi családtag. Határozatlanok voltak, de amint rámosolyogtam a nőneműre, egyből jó irányba mozdult a döntésmérleg, ezt jelezve a kezében lévő hajnal háromkor  igen indokolatlan rúzst az én kezembe nyomta, és mani után nyúlt a retikülbe, aztán talált. Jo hosszú útra mentünk, a srác folyamatosan beszélgetett velem, biztosan hogy részeg felmenőbbje ne tudjon semmi kellemetlent mondani. Aztán távozáskor anya nem akart kiszállni, helyette megkérdezt hogy közel lakom-e, mert hogy kifizetné az utat, meg aztán fizetne másért is, a testemért, megvenné a lelkemet is... a srác elég kellemetlenül érezte magát, én csak elégedetten mosolyogtam. Majd hosszas huza-vona és szópárbaj után végül is visszatértek otthonukba, de addig nagyon győzköddött engem és a srácot is az ittas dáma. Talán ha a kan nincs mellette...

Holnap érkezik Pitya cimborám, úgyhogy valszeg egy időre megint elcsendesedem. Addig meg kellene még egy házit is írnom, úgyhogy jóéjt!

...picsába ezzel az időeltolódással....
 

Szerző: cdav

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr952024418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpiti 2010.05.23. 16:10:07

Hallo Dákó, ha ezen múlik, küldök egy kis aprót innen, de ilyen lehetőségeket nehogy mégegyszer kihagyjál!! :)

viti2 2010.06.02. 21:48:46

Wow. Hivatalosan is férfi kurva lehettél volna 2 alkalommal is és mindkettőt elbénáztad!? Mi van veled, semmi?
süti beállítások módosítása