Látogatók

2010.05.17. 11:07

Szép Hétfő reggelt!
Éppen most búcsúztattam hétvégi látogatóim (B. Ákos és K. Béla) Béla nevű tagját. Csak két napra jöttek, megpróbáltam mindent belesűríteni ebbe a röpke hétvégébe. Nem sikerült, de majdnem, viszont lett villanyos, kis versenyautós pályám. (most van tavaszi nagytakker, ezt volt a konténer tetején).
Sajnos mivel csütörtök és szombat este is dolgoznom kellett, ezért alvásra nem sok időm maradt... asszem ma wellness napot tartok és kipihenem magam., ezért kérek minden kedves további látogatót, hogy inkább hétköznapra nézzen repülőt, vagy az is legyen benne, ne csak hétvége.
Most nem nagyon tudok mit írni... inkább a matracommal szemezek, de ezt az ábrándozást az utca végi építkezésen nem kis hangzavarral próbálják semmissé tenni! Na megnézem ki nyer ma...
 

u.i.: nem a 'cigán' György az tutkó!

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr642009538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása