Elérhetőségek

2010.02.08. 23:10

A legegyszerűbb, és szerintem a legolcsóbb: 
Telefonon:  +45 50 74 12 05
Skypeon: <vezetéknevem>000 (esténként fent vagyok)
MSN: cdav<kukac>freemail.hu
(Az <> ezzel jelölt részek értelemszerűen kitöltendőek! Nesztek adathalászok!)
 

Ha valaki el akarna érni, arram kérem, hogy ne a magyar számomon hívjon, mert az nem csak neki,hanem nekem is pénzbe kerül!

Jó8

 Ugye az előző hétvégémet már itt töltöttem nem túl sok aktívkodással. Hétfőn reggel aztán szépen megrohamoztam a nemzetközi irodát, ahol tényleg nagyon segítőkészek voltak, és elmondták hogy mit hogyan kell, illetve kellett volna :S. 
No mind1, változtatni már nem tudtam, kaptam egy jó kis listát az éppen kiadó szobákról, meg azt mondták hogy a héten biztosan el lesz intézve a kurzusjelentkezésem. Eközben persze kellett intézni a tartózkodási engedélyt is. 

Az első szállás amit megnéztem egy nagyon kis szobácska volt, benne egy matrac meg egy asztalszék. Mivel az első ilyen szállásom lett volna, ezért nem akartam hirtelen dönteni, mondanom sem kell másnap reggel amikor felhívtam a csajt már ki volta adva. Aztán megnéztem még többet is, és azt tapasztaltam, hogy ok hogy most nagyon fajin, meg dizájnos meg csili-vili a dán építészet, de amit ezekben a régi, belvárosi lakásokban műveltek az nagyon nem ésszerű. Mosógép csak nagyon kevés helyen van, a zuhanyzó általában egy rózsa és egy lyuk a földön (közvetlenül mellette a wc-csésze), közös helyiség nem nagyon van. De pl volt olyan is, ahol a zuhanyzó nem a lakásban volt, hanem egy másik épületben, a többi lakóval közösen :S

Aztán múlt hét szerdán találtam is egy tényleg szuper helyet. Jó közlekedés, nagy, világos szobák, felszerelt konyha, mosoda a házban, és minderre extraként 2 lány lakótárs. Az egyetlen gond, hogy márciustól lett volna, és csak az egyik csaj (indiai) látott, aki mellesleg így néz ki: 

Meg így is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pff... igen én is ezt mondtam, amikor ajtót nyitott. Aztán eme szép és napos történetnek itt vége is szakadt, mert ma küldött egy "extremly sorry"-t, mivel a bnője nem akar fiút a lakásba. (persze azóta is csuklik...)
Noh mind1, kedves Zoli cimborám jóvoltából még boldogíthatom Őket, amíg nem lesz valami. Persze van lehetőség csak elég nehéz kompromisszumot kötni

  • ár
  • társaság
  • elhelyezkedés
  • és első benyomás

szempontok figyelembe vételével. 

A másik necces dolog az a kurzusregisztráció volt, mert hát ugye amit tavaly jól kinéztem, azok közül csak 1 indult el... De hála az engem oktatni akarókat, ma már voltam egy előadáson. A neve Database and Web programming, fincsimi? (persze ez infósoknak piskóta). Az egyetlen gond vele, hogy az előadó bár angol diákat rak fel, de dánul magyaráz. Remélem holnap a gyakon tanulok is vmit! 
A lényeg, hogy itt a félévet 2 negyedévre bontják, ami sztem azért is jó, mert így április végén már úgy vágsz neki jó esetben a félévnek, hogy van kredetited, meg így tényleg arra a két, max 3 tárgyra koncentrálsz! (nekem csak 7,5 kredites tárgyaim vannak)
Úgyhogy ezen a téren is halad a szekér, és kell is hajtani, mert Erasmuson nem illik elcsúszni! (szerencsére otthon már csak a diploma van hátra)

Legközelebb az éjszakai életbe is betekintést nyerhettek!

 


 

 

süti beállítások módosítása