Busszal, Koppenhágáig, Noormális? (nem)

 

Az úgy történt:
29-én reggel 9.15 kor indult a buszom a Népligettől, egy ilyen buszocskával.

Teljesen kényelmes volt, időben elindult, nyomták a filmeket/sorozatokat úgyhogy repült az idő. Délután 5-re Prágába értünk, ahol a wc-n (nem volt nála euró,így én fizettem a pisijét) lespanoltam egy palesztin sráccal, aki Osloba ment. Ő segített a csomagjaimmal, mert volt 3 nagy pakkom.
18:00 kor indulás tova, kajcsi nagy alvás majd hamar német földre léptünk. A hó szakdt rendületlenül, de a sofőr tolta neki rendesen. Hajnal 4 kor kompra szálltunk, ahol vettem is gyorsan egy üveg GIN-t a free shopban, majd fél 8 ra Koppenhágába értünk (vagy ahogy a helyiek mondanák: Kobenhavn, kiejtve Kőbönháun). B.Zoltán (később: Zoli) cimborám (békéscsabai) fogadott a kutyaszarkeményítő hidegben. A kezem annyira lefagyott míg a taxihoz értünk, hogy ihajj... rendesen fájt amikor itthon kiengedett. A srác egyébként Phd-zik ugyanazon egyetemen mint én (KU, avagy University of Copenhagen), elektronmikroszkópokkal fényképezget. Hála neki, nem tök idegenként jutottam el ide és van kitől segítséget/tanácsot kérni. Jelenleg a nappalijukban dekkolok, amíg nem találok valami értelmes pecót (erről majd később). 

A szombat délután kb elment az evés-alvás szükségletkielégítő programmal, este meg elmentünk egy StudenterHuset nevű helyre, ahol Zoli éjféltől csaposként melózott, de volt idő előtte betolni pár sörikét. Bemutatott egy iszonyat kedves kanadai barátnőjének, akinek mellesleg kiváló ülőkéje van. Próbáltam követni hogy mit mond, de így elsőre, ezzel az akcentussal eléggé sokkolt az a tömény információzuhatag, amit hirtelen közvetlenségében rám zúdított. Nem is maradtam sokáig, éjfél fele haza indultam, csak hát ugye elsőre, sötétben visszatalálni nem volt olyan fain, kolbászoltam is egy ideig mire megleltem otthonomat ebben az utcában:

 

 

És ebben a házban: (igen, ezek googleról górt képek, mert sajna a fényképezőm elemeit még nem kerítettem elő)

 

 

 

 


Ezzel búcsúzom is erre a bejegyzésre, aztán szép lassan majd kiírom magamból amit lehet.

Elöljáróban annyit, hogy amint látjátok, próbálok képeket, videókat, linkeket rakosgatni, (ezt ki-ki kedve szerint és mélységűen használja majd) hogy kereken lássátok, mit is csinál csibész Dóci Dániában.
(aztaz alliteráló'rvamindenit)

 

 "A hejesírási hibákért nem vállalok felelősséget"

Szerző: cdav

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr681735308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fanden 2010.02.07. 14:33:01

Csak keményen papa! :):)
Már tervezgetjük a látogatást, szóval igyekezz a kecó találással :)

norczyee 2010.02.07. 17:12:20

Cicafiú!
Örülök, hogy élsz még és hallok felőled!
Aztán el ne tünj ott a távolban!
Jó kecó keresést és ismerkedést a helyi arcokkal! Ja, és írj sokszor sokat ide, hogy tudjak/tudjunk felőled! Én tuti olvasni fogom a blogod!:)
Millió puszi Dunakesziről (Hungary)!
Nóra

viti2 2010.02.09. 00:03:17

Tetszik a kezdeményezés, csak aztán az alkohol mámorban töltött következő fél év során se lankadjon a lelkesedésed! Take care, majd jövünk!

szpiti 2010.02.09. 02:29:43

Csákó Dóóóci!
Nyomjad a témát, aztán book-olom a repülőt :)

norczyee 2010.02.10. 15:27:11

Drága Dácim!
Most néztem a wizzair honlapját, márciusra 7980 HUF-ért van oda-vissza repjegy Malmöbe! Szal, ha kapok egy pénteki napra szabit akkor szeretnék menni meglátogatni egy hosszú hétvégére! Amúgy van már albid?
süti beállítások módosítása