Üdv!

Bocs hogy eddig elmaradtam, de sajnos elment a net Zoliéknál (nem fizettek be vmit), úgyhogy múlt hét szerda óta nem is láttam internetet, most próbálom magamat kiélni. 
Szóval átköltöztem, hamarosan rakok fel képeket, hogyan is néz ki új otthonom. Annyit elöljáróban, hogy nagyon jó helyen van, egy park + állatkert mellett, szerintem melegebb éjszakákon bebújok a rozsomákok mellé... A "landlord" egy 50 év körüli elvált fószer, full rendes meg jóarc. Van egy viszonylag nagy szobám, és a folyosóról nyílik egy budi + csap, ami szintén csak az enyém. Emelett van konyha, meg egy közös zuhanyzó (bár az a Ő szobájából nyílik), meg egy nappali szerűség, amit még nem tudom, hogy mennyire használhatok. Viszonylag árban is korrekt, szal örülök, meg próbálom otthonosabbá tenni az odúmat. 
Tegnap iszonyatos pörgés volt, valentin nap alalmából. Rendesen odanéztem az üveg fenekére, meg is lett a hatása... délután meg sütöttem a srácoknak kenyeret, mert amit itt lehet kapni az egyrészt mocskos drága, másrészt meg műanyag, csomagolt szar. Jól esett rendes alapanyagot enni. 

Holnap egy kis egyetem, aztán meg munkakeresés a következő mission, de hát lassan csak alakulnak a dolgok.

legjobbakat, hamarosan feltöltöm az offline blogolt bejegyzéseimet is!

 

Szerző: cdav

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr141762147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpiti 2010.02.16. 15:23:01

Jóvan Dákó, már pont akartam írni, hogy blogolni akkor éri meg, ha írsz is rá valamit :)
Örülök, hogy minden rendeződik, toljad a post-okat!

cdav 2010.02.17. 03:18:59

Rajta vagyok a témán apa!!

TheRealMrTeacher 2010.02.17. 12:19:20

Szevasz Dóci!

Ne fogd magad vissza, állatkodjál külhonban is, nem hiszem h bánnék a dán némberek..:)

Gembor
süti beállítások módosítása