1etem, füst, pizza, meló!

2010.04.20. 00:08

Sziasztok!
Először is bocsánat, amiért kicsit hanyagolom a blogolást mostanság. Rengeteg minden történt Velem mostanság, ebből próbálok egy kis ízelétíést adni.
Árplis 9-ig kellett leadnom a 2. beszámolómat, és az jóval bonyolultabb volt mint az első. Ugyanis itt adtak neked egy valami webes vásárlói adatbázist (ami az egyetem szerverére kellett feltelepíteni), és abból kellett egy php szerverrel bizonyos adatokat visszaköpni. Pl hogy listázzam ki azokat az embereket, akik többet költöttek, mint amennyi fedezet van a számlájukon. És ehhez mindent nekünk kellett megírni... még nincs eredmény, de remélem elfogadják, mert rendesen izzadtam vele. De azért jobb érzés így átlátni , hogy hogyan is működik egy ilyen rendszer.

Azután héten (vagyis az ezelőttin) meg ugye nagy-nagy várakozásban voltam, de ez sajnos péntek reggel "köddé vált"... nem kell magyaráznom mi miatt. Úgyhogy a szombati pizza partira vásároltakat muszáj volt egy másik, rögtönzött pizza-parti keretein belül elhasználni, így szombatra meghívtam az itteni cimborákat. Végül 11-en lettünk, ami ebben a kis szobában nagy hangulatot eredményezett:

 

 

Bácsikám (landlord) persze fél11 kor már nyűgött hogy takarodjunk el otthonról, amit nem értettem, mert én szóltam neki, minek jött haza... mostanában egyébként kicsit ki van vele a brém, de azért muszáj a jó kapcsolatot fentartani.

Viszont: találtam munkát. Történt ugyanis, hogy még nagyszombaton tekerésztem a városban önéletrajzot osztogatva, és összefutottam egy olasz sráccal, aki éppen riksát tekert (aki nem tudná alább talál egy impozáns képet) és megkérdezte, hogy nem vagyok-e olasz. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és a vége az lett, hogy megmutatta a helyet ahol a melót lehet szerezni. Köv héten be is mentem, és múlt hét hétfőn neki is kezdtem. Úgy működik a rendszer, hogy 200dkk ért kibéreled a bicót, és utána azt csinálsz vele amit akarsz. Persze nagyjából le vannak fikszálva az árak, de van némi szabadságod is. Mondjuk egy 20 perces út az olyan 100 kr. De utána sokszor van hogy több mint egy órát kell a következőre várni. Ezt csináltam hétfő és kedd délután, ami nem sok pénzt eredményezett, úgyhogy bepróbáltam a csütörtök (és mivel nem jöttek az otthoniak) a péntek estét is. Jó pénzt lehet vele keresni, szerintem az olvasók között sincs olyan aki ilyen órabérben nyomná. Viszont kegyetlen fárasztó tud lenni, főleg amikor két tehén nő ül be még egy gyerekkel... mondjuk érezték a küszködésemet, úgyhogy jól lejattoltak :)
Csütörtökön délután 5től nyomtam péntek hajnal 4ig... a végére kivoltam mint a liba és már csak extra pénzért voltam hajlandó megmozdulni. A csütörtök, de főleg a péntek szombat esték nagyon kemények. Mindenki csatak részeg, üvegeket, meg úgy mindent ami a kezükbe kerül dobálnak, verekednek, kötekednek a rendőrökkel, lopnak a közértből, hugyoznak az utcán (lányt is láttam már)... úgyhogy nem kell mondjam, józanul elég nehéz elviselni!
Ma meg voltam egy raktáros cégnél interjún, nagyon korrektek, remélem lesz náluk lehetőségem melózni, ez ilyen alkalmi lesz egyelőre.
Mindent egybe vetve szépen alakul a sorsom és igen erősen gondolkodom, hogy nyáron maradok riksázni... ami valahogy így néz ki: 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezicsókolom!

Szerző: cdav

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr781936027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viti2 2010.04.21. 02:50:58

Qrva vulkán... Megölte a bulinka :-(
süti beállítások módosítása