Miközben zenét böngésztem az előző bejegyzésemhez, rátaláltam egy két nagyon durva "mongolian throat singer"-re (már látom a következő red-tube videót: The  Mongolian Deep Throat-Singer). 
Szóval először legyen pár videó, aztán olvassátok el lejebb, úgy sokkal érdekesebb lesz, hogy tudjátok miről is van szó, de mindenképpen szánjátok rá az időt, megéri! Nem kell mindet végignézni, csak a lényeget ragadjátok meg belőlük! Lássuk hát>>

Na így búgnak a mongol zsiráfok:

 

 
Aztán itt ez a csávó, aki olyat művel amit én még hárman sem tudnák:

 
A legjobbak a szünetek:
"Humdálódibudájdó rimbájóbóróüáááááóóóóóóóó... ...üüüüüüüüóóóóó... ...áááááá. OJJJ" :D LOL
Miért nem vesz simán csak levegőt? Biztos jelent valamit ez a "hümbáródiburájdó"!

 

 

Ez a gyerekkorunkban szokásos mutatóujj-ajakjáték segítségével kiadott hangokat idézi. Ciripel is a zorall apó:

 


Eleinte nem tudtam eldönteni, hogy két korsó sör utáni, gyomorból, akaratunk ellenére feltörő, kiadós böfögésről, vagy egy szimpla népiesített metál-hörgésről van-e szó! Egyszerűen Brutális! (első videó)
Ezek nagyon ráérnek a barmaik között... vagy együtt legelik velük a lámaszaros füvet, ami gecire kikaparja a torkukat, attól ilyen karcos! De hogy alig pislákolnak ki azon a csíkon amit a bioloógiatanár szemüregnek nevez, az biztos. Mind1 danólni azt tudnak.

Aztán oké, megszokod, hogy mormog, mint a barlangban ébredező ferencvárosi alkoholista, de rázendít egy másik hangszer. De hol van az?? A balalajkán hasít valami galopp-metált, de az nem ad ki ilyen hangot. Kamera kizúmol, senki más nincs a színpadon, kamera szájra rázúmol, és észreveszed, hogy az a csiripelő "agyonbaszom-madárhang" a pici mongoloid ajkakon jön a világra. Elképesztő...

  Party Time:

 

Na vazzegh ezek nem ilyen csicska MagyarNapon barnult, pánsípos Lujza téri menekült apacsuk. Vajda Gyuszi is elbújhat a picsa mögé! (Dezső Buli sztárvendég)

A végére egy elképesztő produkció:

Libabőrös lettem. Nem találok rá szavakat. Megaszar meg FakkFaktor, Csillag Jön a Világra meg Ki Mit Nem asszem elsírná magát, ha öregapám lemorogná róluk a parókát...

Az uccsó perc tiszta Apocalyptica!

Legjobb komment:

  "I bet this guy can make awesome artificial fart noises"

 

 

Szerző: cdav

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr131817988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rhaegar 2010.05.02. 15:18:10

Az utolsó videó tényleg gyönyörű, posztoltam is Fácsén.

Rhaegar 2010.05.02. 15:19:24

Tényleg gyönyörű az utoló videó, ki is raktam Fácsére.
süti beállítások módosítása