Ez most egy a terven kívüli meglepi, nyugodtan nyámmogjatok rajta, és szerintem elég ha a felét elhiszitek.

Szóval az úgy történt, hogy mocskosul untam magam az első műszakban az ajtónál jegyszedőként... Bár egy 50 es dán faszi, aki annak ellenére hogy tudja mekkora szar otthon a kormányzás vérszocinak kijelentve magát a nyakamba borult. Kb féléjfélig ez volt a legnagyobb örömöm, de ugye "szikte fűdre gyün a zápor" (ezt most találtam KI) , pisiszünetet kérve leváltottak! Azt gondoltam majd a pultban jó lesz... KIfogtam az összes lehetetlen piát rendelő nyomorékot ever!

-Something with the "X -factor"...
Kaptak valami vodkás rettenetet!
-Four... Gin, and ... tonic; - Do you like double or single shots? -hmmm just 4... szentiliter... and Gin! With tonic, but four!  

Mire kivittem 4 dupla Gintonikot,  annyit vállalt, hogy ez nem az amit kért, mivel csak egy kell neki! ... -Akkor ..sszál egyedül, a többit megittuk Marcussal!
Munka után szokásos spenótos pizza, sör, cigi, társasjáték. Meguntuk, még több sör, egyre több, teli az asztal, már nem fért el ....a társasjáték. Űrítés, újabb üvegek. Végcél közelítés, majd elindulás Amager-ba, hogy egy kiadós szauna után belevessük magunkat a tengerbe. Marcusnak volt kulcsa egy helyhez, bementünk, Marcus, Anna és én, 10 sec... mindenki meztelen, kapunk törölköző, majd into the szauna. Kurva jóleső meleg, izzadás, 2 srác egy csaj, csak törölköző, "otthonság" érzés ;)
Néha valamelyikünk felkelés, és For Whom the Bell Tools játszi könnyedséggel bödön víz loccsantás a kűre! Aztán gondolá Csibész Dóci hogy megmasszírozá a kedves nedves talpát, aki minden következő érintésre közelebb került a totális szellemi és testi kiteljesedéhez. Eléggé élvezte, én meg hogy a másik srác NEM, mert múltkor lenyúlta a new yorki, de srága, viszont részeg, de mellesleg undorítóan szexi, nem kicsit tehetséges ornamentumot. 
Ahogy Zolibarát mondaná: ...mint a lopott biciklit! 


Aztán jump into the water,
mogyik getting smaller...
Kifelé nagy sietésg,
hogy meg ne lássa őfelség,
mitől szoros a bőrkucsma,
arcomban az ágyéka,
szaladás bő kiáltás
felfelé volt belátás,
Cickó, lábszőr, fazon checked,
péter mondja: Be ne tedd!
Megfogadom tanácsát,
jól elverem picsáját...

Igen, szóval hazaértünk és megbeszéltük, hogy ruhában fekve annyira nem fain a téma, legalább az egyikünknek meztelennek kell(ene) lennie. Ecc pecc piccpere, kukac ficank nem nevetsz: Őrája esett a változás eseménye, ennek hűen indokolatlan iparokdással nekivetkőzött a "legyen az egyikünk legalább meztelen" nevű, kizárólag kukori reggel ordas józansággal kiélvezendő post-tinédzser párosjátéknak, majd hamar tenyeremt betestnedvesítve folytattam ama veri szpesöl hángörián masszázs tevékenységemet! ÖÖöö ízlett neki, jobban mint a gyermelyi.

Aztán persze a kibontakozás és meg-testesülés résznél előjöttek az ilyenkor (böjt idején) szokásos frázisok: But... My some kind of boyfriend...


Így lett kurta ez a nóta, nem emelkedik a "megdugtam valakit vikingországban" kvóta...
 

 

 


 

Szerző: cdav

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr211875310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpiti 2010.03.28. 19:02:25

Te egy fasz vagy :DDDDD

Judik Dávid 2010.03.28. 19:13:13

Az utolsó mondat üt. XD

Benjen 2010.03.29. 08:40:27

MASTERPIECE!!! LOL!
Gratula Dóci, még még!
süti beállítások módosítása