Hali!
Igen tudom, ma elcsesztem megint a napot, és nem maradt időm a "cájkling in kőbönháun" bejegyzésre... asszem az egy elég nagy lélegzetvételnyi lesz. 
Most csak úgy eszembe jutott hogy firkálok valamit, meg az is hogy mennyivel ecccerűbb lenne ha nem gépelős lenne a blogolás, hanem hang alapú. Vagyis egy bejegyzés egy média fájl lenne. Ettől szerintem sokkal személyesebb és őszintébb lehetne egy egy sztori, vagy elbeszélés. Persze elég nehéz jó hanganyagot kiadni, de szerintem egy kellően optimalizált alkalmazással ez kiküszöbölhető lenne. Szerintem sok időt is meg lehetne spórolni, mert akkor a voice-logolás (még nincs jobb neve) lehetne valamiféle rádiózási reneszánsz! 
Ma végigjártam a környék szupermárketjeit és azt tapasztaltam, hogy van olcsóbb sör is... igen: egy 0,33 as kiváló minőségű dán (trademarked by ALDI) söröcske 1.95 DKK! A betét 1 Dkk, ami azért jó, mert megveszel egy 100 as pakkot, akkor abból következőleg vehetsz egy 30 ast :D
Meg még valami feltűnt, nincsenek hektárnyi teszkók... ugyanis a kormány szabályozza a szupermárketek területét! Ami remek ötlet! Így egyik sem tud akkora kínálatot felmutatni, ami minden igénytelenséget kielégítene (lásd teszkóveljú). Ezért a kisebb maszek boltok is jól megélnek, mert ott igaz hogy drágább, de jobb cuccokat adnak. (pl pékség, hentes, fiskerei etc.)

Nah lassan lecsúszik a "Brutalis" nevű dán brainkillerbier (7,7%), úgyhogy megyek és pörgök egyet a világ 74. legjobb discójában (Culture Box), DJ Haddock muzsikájára.

Jó 8!

Szerző: cdav

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felesemigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr111767790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benjen 2010.02.19. 09:08:50

Cső Dóci!
Kezd beindulni a blogod. Pöppelman!
"voice-logolás"??? Ez mivel lenne több a jútyúb videobloggolásnál? Ott ugyan ezt meg tudod csinálni, csili-vili felhasználói oldaladra tudod posztolni a videóidat, amin "hello YT!"-ozol...
Minden jót!
süti beállítások módosítása